Rakentaminen kannattaa

Ja mehän kannamme

Kantaminen on usein ainoa vaihtoehto raskaiden tavaroiden liikutteluun myös rakennustyömailla. Trukki ei sovi joka paikkaan, joka ovesta tai kulje portaita. Kantaminen vaatii ammattitaitoa sekä kohteiden suojelussa että oman kehon hallinnassa.

Raskaiden esineiden kantaminen on vaativaa erikoistyötä. Alan ammattilaiset pitävät hyvää huolta terveydestään, koska työ on kuormittavaa ja vaatii usein paljon lihasvoimaa. Fyysisen voiman tärkeyttä ei voi liikaa korostaa, koska se on työturvallisuuden perusta. Suojavarusteet ja apuvälineet tulee valita oikein ja niiden laadusta ei saa tinkiä. Pianopojat on kehittänyt omaa osaamistaan jo vuosituhannen alusta eli yli kaksikymmentä vuotta.

Työntekijöiden hyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeä osa yrityskulttuuriamme. Teemme kaikkemme, jotta olisimme hyvä työpaikka ja ammattilaisemme pysyisivät työelämässä ja terveinä. Ammattitaitoinen kantaja osaa huomioida kohteen asettamat vaatimukset ja toteuttaa työn laadukkaasti.

Kaikki tämä on hyvin näkyvä osa tekemistämme ja siksi meihin luotetaan. Meidän ei juuri tarvitse markkinoida, koska hyvä maineemme tekee työtä puolestaan. Sitä tavoittelemme ja jonka haluamme kestävän. Haluamme olla alan paras. Toistaiseksi emme ole nähneet ketään, joka tekisi tätä paremmin.

PianoPojat